REZEKI ANAK-ANAK

Tuesday, 31 January 2012

Wanita Dakwa Tiduri Lebih 1000 Lelaki..

LONDON,BRITAIN-Seorang wanita mendakwa dia sudah meniduri lebih 1000 lelaki dan tidak berhasrat menghentikan aktiviti terkutuknya ini buat masa sekarang..lapoa akhbar DAILY MIRROR.
Berusia 42 tahun,wanita berkenaan CRYSTAL WARREN,memberitahu,dia ketagih seks selepas hilang dara pada usia 15 tahun.
  "Orang ramai jarang mengaitkan gejala ini dengan kaum wanita tetapi lain pula halnya dengan saya.Saya mengidam seks sepanjang hari"kata CRYSTAL.
Wanita yang bekerja sebagai pengurus kedai itu menyalahkan perpisahan ibu bapanya semasa dia berusia 5 tahun sebagai punca dia ketagih seks."Saya menjadi takut untuk menjalinkan kesetiaan"katanya.
  Menurut WARREN,dia telah tidur bersama 40 lelaki ketika usianya mencecah 17 tahun."Apa yang saya tahu,saya berasa ceria apabila melakukan hubungan seks,"ujarnya.Menurut wanita itu,dia akan naik angin dan kecewa jika tidak melakukan aktiviti terkutuk ini selama beberapa hari.


  "Saya akan keluar mencari lelaki semasa waktu rehat makan tengah hari.Pada hujung minggu,saya akan keluar rumah pada waktu tengah hari untuk memikat lelaki untuk dijadikan teman tidur,"kata wanita itu.
   "Saya tahu saya ialah penagih seks tatapi saya takut untuk mendapatkan rawatan profesional,seks adalah satu-satunya perkara yang dapat menceriakan saya,"tambahnya.

 art by:aliyana along_57..

No comments: